Forse uitbreiding technisch team

Voor de realisatie van onze nieuwe producten en het optimaal bedienen van onze huidige klanten, hebben wij ons technisch team stevig uitgebreid. De afdeling Software Engineering wordt versterkt met maar liefst zes nieuwe ontwikkelaars. Zo gaat Trafficlink op volle sterkte de toekomst in. 

Bij Trafficlink hechten we veel waarde aan diversiteit in ons bedrijf. Bovendien zijn goed gekwalificeerde ontwikkelaars lastig te vinden. Daarom hebben wij van de nood een deugd gemaakt en hebben wij zeer goede software engineers aangenomen met verschillende achtergronden uit diverse landen. Ons team bestaat straks uit ontwikkelaars uit Nederland, Italië, India, IJsland en Turkije. Met dit enthousiaste team werken we hard aan het realiseren van nieuwe innovaties zoals the Mobility Makers en het verbeteren van onze huidige producten zoals Trafficlink Online en het camera bedien- en alarmsysteem (CBA).

Ook klaar met het ontwikkelen van saaie software en op zoek naar een echte uitdaging? Er is in ons team altijd ruimte voor nieuw talent. Bekijk onze vacatures en wie weet werk jij strak ook aan mission critical applicaties die echt wat toevoegen aan de maatschappij. 

 

 

0
1
Neem contact op

Interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel 0297 51 44 55

Not readable? Change text.