Zelf makkelijk en betaalbaar uw online verkeersmanagement-
oplossing samenstellen.

TrafficLink Online is een verkeersmanagementoplossing in de cloud. Van VRI-management tot het aanmaken van verkeerskundige scenario’s. TrafficLink Online is eenvoudig uitbreidbaar en toekomstvast. De basismodule waarmee u VRI’s kan beheren is gratis. Bekijk onderstaande video om de mogelijkheden van Trafficlink Online in actie te zien in het Verkeers Management Systeem Assen (VMSA).

VRI management

Met de VRI-module voegt u zelf verkeersregelinstallaties (VRI) toe aan TrafficLink Online. U monitort de status van uw VRI’s en kunt eenvoudig de verkeersregeling aanpassen. In het VRI dashboard ziet u het kruispuntplaatje, fasendiagram, statusmeldingen en storingen. Alle meldingen en storingen worden gelogd en u stelt zelf in waar u notificaties van ontvangt. TrafficLink Online ondersteunt (streaming) V-Log en is klaar voor de nieuwe iVRI-standaard met IVERA 4.0 en V-Log 3 met beveiligde verbindingen.

vri_management_dashboard

DRIP management

Met DRIP-management zet u automatisch of handmatig full colour teksten, iconen of zelfs afbeeldingen op DRIP-panelen. Voeg DRIP’s eenvoudig toe aan uw scenario’s en stel in welke tekst of afbeelding u wilt tonen onder welke condities. Laat bijvoorbeeld reistijden via route A en route B zien, of een visualisatie van uw stadsring met gekleurde weglijnen. Disperanto en VMS worden ondersteund. U voegt DRIP-panelen eenvoudig zelf toe aan TrafficLink Online.

Drip_op_Trafficlinkonline_platform

Parkeermanagement

Met de parkeermanager van TrafficLink Online ziet u de actuele bezetting van uw parkeergarages en de standen van uw PRIS-panelen. U stuurt automatisch of handmatig PRIS-panelen aan vanaf de overzichtskaart. De bezetting van uw parkeergarages gebruikt u als trigger voor uw uw scenario’s, zodat PRIS en DRIP-panelen bezoekers automatisch voorzien van optimale parkeerroute-informatie.

parkeerbegeleiding

Overzicht

Op de overzichtskaart ziet u in één oogopslag de status van al uw wegkantapparatuur en sensoren. U beschikt over een uitgebreid logboek met een overzicht van statusmeldingen en eventuele storingen. Bij storingen ontvangt u direct een notificatie per sms of e-mail. Ook uw onderhoudspartij kan direct op de hoogte gesteld worden met essentiele storingsdetails, zodat de storing snel verholpen wordt.

Storings_meldingen_logboek

Verkeersmanagement als service of zelf beheren

Met TrafficLink Online monitort u met camera’s en meetdata de doorstroming in uw gebied. U bedient zowel tijdelijke als permanente verkeerslichten en informeert reizigers met informatiepanelen en tekstkarren. Indien u liever geen omkijken hiernaar heeft behoort het ook tot de mogelijkheid uw verkeersmanagement te laten uitvoeren door Trafficlink als service.

Met TrafficLink Online monitort u met camera’s en meetdata de doorstroming in uw gebied. U bedient zowel tijdelijke als permanente verkeerslichten en informeert reizigers met informatiepanelen en tekstkarren. Indien u liever geen omkijken hiernaar heeft behoort het ook tot de mogelijkheid uw verkeersmanagement te laten uitvoeren door Trafficlink als service.

TrafficLink Logo

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe TrafficLink features, producten en aanbiedingen.

 • TrafficLink Online Free
  Gratis
  • 1 gebruikersaccount
  • Overzichtskaart
  • Zelf VRI's aanmaken
  • NDW-meetpunten
  • 10 VRI's
  • Logboek status- en storingsmeldingen
       

Let’s work together!

Heeft u een project in gedachte? Wij werken graag in co-creatie aan projecten zodat uw wensen mee genomen worden in onze productontwikkelingen. Neem vandaag nog contact op.

Stijn Sprenkels

Stijn Sprenkels

Salesmanager

+31 634741872

stijn.sprenkels@trafficlink.nl

Jason Hogendoorn

Jason Hogendoorn

Accountmanager

+31 681284754

jason.hogendoorn@trafficlink.nl

Neem contact op

Interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel 0297 51 44 55

Not readable? Change text.