Optimale doorstroming en veiligheid op uw wegen door effectieve camera-monitoring en automatische incidentdetectie.

Camera bedien- en alarmsysteem

Met het camera bedien- en alarmsysteem (CBA) houdt u effectief zicht op de situatie op uw wegen. Selecteer en bedien eenvoudig de juiste camera en haal de beelden naar voren. Met PTZ (pan, tilt, zoom) brengt u stilstaande voertuigen of objecten snel en intuïtief in beeld. CBA stuurt verschillende soorten camera’s aan van alle merken, zoals schouwcamera’s en incident management-camera’s. 

Rijkstrookmanager (CBA) voor spitsstroken van Rijkswaterstaat

Uitgebreide mogelijkheden

CBA is ontwikkeld voor de verkeerscentrales van Rijkswaterstaat en wordt gebruikt voor het schouwen, openen en sluiten van alle spitsstroken in Nederland. Naast de uitgebreide mogelijkheden voor camerabediening heeft CBA ook de volgende functies:

  • Weergave actuele stand rotatiepanelen en matrixborden
  • Aansturen dynamische openbare verlichting (DOV)
  • Vluchthaven aanwezigheidsdetectie (VAD)
  • Automatische incidentdetectie (AID)
TrafficLink Logo

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe TrafficLink features, producten en aanbiedingen.

Veilig capaciteit verhogen

CBA geeft u de mogelijkheid de wegcapaciteit veilig uit te breiden met spitsstroken of tijdelijke rijstroken voor optimale doorstroming. Dankzij automatische incidentdetectie (AID) wordt u gealarmeerd wanneer het verkeer op de rijstrook tot stilstand komt. De vluchthaven-aanwezigheidsdetectie (VAD) informeert u als er een auto met pech op een vluchthaven staat. U schakelt direct de dichtstbijzijnde camera in, zodat u maatregelen kunt nemen.

cba_monitor2

Let’s work together!

Als geen ander weet u wat de uitdagingen zijn in uw markt. De optimale oplossing realiseren wij daarom graag in co-creatie met u. Zo komen we samen tot oplossingen die naadloos aansluiten bij de behoeften van uw organisatie. Neem vandaag nog contact op om te bespreken waar de kansen liggen.

Stijn Sprenkels

Stijn Sprenkels

Salesmanager

+31 634741872

stijn.sprenkels@trafficlink.nl

Neem contact op

Interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel 0297 51 44 55

Not readable? Change text.