Laat verkeer veilig rijden over spitsstroken en bij wegwerkzaamheden, door effectief te monitoren met schouwcamera’s en automatisch alarmen te ontvangen bij incidenten.

Camera bedien- en alarmsysteem

Met het camera bedien- en alarmsysteem (CBA) van de Rijstrookmanager, schouwt u effectief de verkeerssituatie op rijstroken. U selecteert eenvoudig de juiste schouwcamera en haalt de beelden naar voren. Met PTZ (pan, tilt, zoom) brengt u stilstaande voertuigen of objecten snel in beeld. Ook incident management-camera’s bedient u met CBA.
Sales- of supportvragen over de Rijstrookmanager (CBA)? Laat ons Customer Service Center contact met u opnemen.

Rijkstrookmanager (CBA) voor spitsstroken van Rijkswaterstaat

Uitgebreide mogelijkheden

De Rijstrookmanager (CBA) is ontwikkeld voor de verkeerscentrales van Rijkswaterstaat en wordt gebruikt voor het schouwen, openen en sluiten van alle spitsstroken in Nederland. De rijkstrookmanager heeft naast de uitgebreide mogelijkheden voor camerabediening ook de volgende functies:

  • Weergave actuele stand rotatiepanelen
  • Weergave actuele stand matrixborden
  • Aansturen dynamische openbare verlichting (DOV)
  • Vluchthaven aanwezigheidsdetectie (VAD)

Het is zelfs mogelijk de Rijkstrookmanager CBA te koppelen met IMEX Professional, zodat u direct actuele incidentmeldingen ontvangt.

TrafficLink Logo

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe TrafficLink features, producten en aanbiedingen.

Veilig capaciteit verhogen

Met de Rijkstrookmanager (CBA) breidt u de wegcapaciteit veilig uit met spitsstroken of tijdelijke rijstroken. Dankzij automatische incidentdetectie (AID) wordt u gealarmeerd wanneer het verkeer op de rijstrook tot stilstand komt. De vluchthaven-aanwezigheidsdetectie (VAD) informeert u als er een auto met pech op een vluchthaven staat. U schakelt direct de dichtstbijzijnde camera in, zodat u maatregelen kunt nemen.

cba_monitor2

Let’s work together!

Als geen ander weet u wat de uitdagingen zijn in uw markt. De optimale oplossing realiseren wij daarom graag in co-creatie met u. Zo komen we samen tot oplossingen die naadloos aansluiten bij de behoeften van uw organisatie. Neem vandaag nog contact op om te bespreken waar de kansen liggen.

Stijn Sprenkels

Stijn Sprenkels

Salesmanager

+31 634741872

stijn.sprenkels@trafficlink.nl

Jason Hogendoorn

Jason Hogendoorn

Accountmanager

+31 681284754

jason.hogendoorn@trafficlink.nl

Neem contact op

Interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel 0297 51 44 55

Not readable? Change text.