Dolomites4Life voor Keniaanse schoolkinderen

Dolomites4Life

Samen met 51 andere deelnemers heeft Peter Egbers de Dolomites4Life gefietst voor het goede doel. Op 23 juni hebben Peter en de anderen de Sella Ronda gefietst van 75 kilometer en 1780 hoogtemeters over vier cols. Alle deelnemers hebben de toppen gehaald, een grote prestatie. Dankzij de deelnemers en sponsoren is het recordbedrag van ruim 24.500 euro opgehaald. Het was een schitterende fietstour met een nog mooier resultaat.

 


Deelnemers Bert Wever (links) en Peter Egbers (rechts).

 

Stichting4Life

Met de opbrengst worden de scholingsprojecten van Stichting4Life in de sloppenwijk van Nairobi, Kenia ondersteund. De doelstelling was om voor twee lagere scholen (550 leerlingen en leraren) het lunchprogramma te financieren voor een heel jaar, inclusief de pap voor de allerkleinsten. Voor 11 maanden kost dat in totaal: 11.300 euro, de deelnemers hebben meer dan het dubbele bij elkaar gefietst. Alle extra inkomsten zullen worden besteed aan schoolmaterialen.

Trafficlink heeft de fietstocht van Peter Egbers voor het goede doel gesponsord met 1000 euro. Indien u meer wilt weten over de projecten van Stichting4Life verwijzen wij u graag naar www.stichting4life.nl

 

Deelnemers Dolomites4Life

Dolomites4Life - De Dolomieten tijdens de fietstocht

Deelnemer van tijdens Dolomites4Life

 

1
0
Neem contact op

Interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel 0297 51 44 55

Not readable? Change text.