VMSA project succesvol afgerond

Met de succesvolle oplevering van de meerwerkopdracht, is een einde gekomen aan het project VerkeersManagementSysteem Assen (VMSA). De afgelopen jaren is met Heijmans en de Gemeente Assen hard gewerkt aan de realisatie van dit mooie verkeersmanagementproject.

Het project omvatte zowel de levering van wegkantapparatuur, zoals dynamische route-informatiepanelen (DRIP’s) en parkeerroute-informatiesystemen (PRIS) en natuurlijk de bijbehorende verkeersmanagement-software. Voor de Gemeente Assen heeft Trafficlink een speciale versie van Trafficlink Online ontwikkeld met verschillende functies op maat. Met de oplevering van het meerwerk is het project officieel afgerond en worden de verkeersstromen in Assen de komende jaren met het VMSA geoptimaliseerd. Heijmans levert samen met Trafficlink tien jaar service en onderhoud op het VMSA. Op de succesvolle afronding van het project heeft het team van Trafficlink een gebakje gegeten. 

Bekijk onderstaande video om de Trafficlink software in actie te zien. 

 

Trafficlink Online

De verkeersmanagementsoftware van het VMSA is een op maat gemaakte versie van Trafficlink Online. Deze volledig webbased software bevat alles voor professioneel verkeersmanagement. Zoals het configureren van regelscenario’s voor de automatische aansturing van wegkantapparatuur en een complete toolkit voor beheer en onderhoud met (IVERA) storingsmeldingen. Met Trafficlink Online kan het volledige beheer van verkeersregelinstallaties (VRI’s) uitgevoerd worden, compleet met kruispuntplaatje, streaming V-Log en parameters. Trafficlink Online is ook klaar voor het beheer en aansturing van de nieuwe iVRI’s

Meer weten? Neem contact op met Stijn Sprenkels: stijn.sprenkels@trafficlink.nl of reageer op dit bericht. 

 

0
0
Neem contact op

Interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel 0297 51 44 55

Not readable? Change text.