Vergroot uw kansen bij tenders

Behaal een hoge EMVI-score bij infrastructurele tenders, door professioneel verkeersmanagement bij wegwerkzaamheden op te nemen in uw aanbod. Optimaliseer verkeersstromen rondom de werkzaamheden en informeer reizigers over afsluitingen en vertragingen met TrafficLink Online.

Bij wegwerkzaamheden wilt u de overlast voor reizigers en omwonenden zoveel mogelijk beperken. Dit is prettiger voor omwonende maar ook voor infrastructuuraannemers. Bij tenders word de overlast en leefbaarheid namelijk getoetst. Met behulp van tools is het mogelijk om omwonende en reizigers realtime op de hoogte stellen. Zij worden dan niet meer verrast met omleidingen, afsluitingen en vertragingen.

Makkelijk zelf regelen
Met TrafficLink Online monitort u met camera’s en meetdata de doorstroming rondom de werkzaamheden. U bedient tijdelijke verkeerslichten en informeert reizigers met informatiepanelen en tekstkarren. TrafficLink Online is leverbaar met een speciale app waarmee u reizigers inzicht geeft in de actuele verkeerssituatie en waarmee u hen nieuws stuurt over de werkzaamheden. Alles zeer gebruiksvriendelijk vanuit uw eigen browser.

Verhoog mijn ENVI score

 

0
0
Neem contact op

Interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel 0297 51 44 55

Not readable? Change text.