Het nieuwe Trafficlink

Met trots introduceren we onze nieuwe merkidentiteit. Al onze uitingen hebben vanaf nu een nieuw logo en een andere vormgeving. Deze huisstijl past bij onze ambitie om verkeer veilig en betrouwbaar te maken.

Een nieuwe merkidentiteit

Onze huisstijl en logo zijn in een nieuw jasje gestoken. In het logo zie je
de connectie tussen wegbeheerder en weggebruiker. Zij zijn in alle TrafficLink producten verbonden met onze Intelligent Traffic Cloud. Naast het sturen van verkeersstromen op een hoger niveau, staat nu ook het informeren en assisteren van de individuele weggebruikers centraal. Daarom zijn zowel het wegennet als de weggebruiker zichtbaar in ons logo.

 
logo_header_trafficlink
 

Nieuwe website

Onze website is in een nieuw jasje gestoken dat perfect bij onze nieuwe huisstijl past. Omdat we het belangrijk vinden dat je de website optimaal kunt ervaren, is deze geschikt om te bekijken op je computer, tablet en telefoon waar en wanneer je maar wilt.

Nieuwe innovatieve producten

Het verhogen van de verkeersveiligheid is een belangrijk speerpunt bij het nieuwe Trafficlink. Onder de merknaam IMEX bieden wij producten voor het voorkomen van ongevallen en effectief incident management. Verkeersmanagement hoort uiteraard nog steeds thuis in het assortiment van TrafficLink, maar dan net even slimmer. Zoals verkeersmanagement volledig in de cloud, gekoppeld aan onze producten voor bedrijven en weggebruikers. Zo faciliteren wij publiek-private samenwerking in optima forma.

 

 

1
0
Neem contact op

Interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel 0297 51 44 55

Not readable? Change text.