Traffic_management

In een veranderende markt vernieuwen we TrafficLink en nemen we afscheid van Trinité Automation.

Trends in de markt

De wereld verandert en wij veranderen mee. Publiek-private samenwerking en dienstverlening op maat zijn de trend, ook in de verkeers- en mobiliteitssector. Waar de focus lag op het sturen van verkeersstromen op een hoger niveau door overheden, wordt nu gekeken naar het beïnvloeden, sturen en assisteren van de individuele weggebruiker. Bedrijven en individuen willen zelf meer invloed uit kunnen oefenen op hun mobiliteit. De trend bij overheden is minder zelf uitvoeren, maar prestatiegerichte diensten inkopen. Van operationeel uitvoerend, naar regisserend en het bewaken van het algemeen belang. Dit vraagt om publiek-private samenwerking met nieuwe soorten producten en diensten.

Verder als TrafficLink, afscheid Trinité Automation

Om goed op deze nieuwe vraag in te spelen, hebben wij ons bedrijf opnieuw ingericht. Wij nemen afscheid van Trinité Automation, dat twintig jaar lang specialistische verkeersmanagement-software heeft ontwikkeld voor verkeerscentrales. En wij gaan de toekomst in met TrafficLink, waar de focus ligt op slimme mobiliteitsdiensten in de cloud die bijdragen aan het verhogen van de verkeersveiligheid, betrouwbare reistijden en een comfortabele rit voor de weggebruiker. TrafficLink biedt producten voor voor private én publieke doelgroepen, en producten die publiek-private samenwerking faciliteren.

Heeft u vragen? Laat ons Customer Service Center contact met u opnemen.

Trafficlink beeldmerk

Nieuwe producten

TrafficLink richt zich op innovatieve producten voor bedrijven én overheden. Het verhogen van de verkeersveiligheid is een belangrijk speerpunt bij het nieuwe Trafficlink. Onder de merknaam IMEX bieden wij producten voor het voorkomen van ongevallen en effectief incident management. Verkeersmanagement hoort uiteraard nog steeds thuis in het assortiment van TrafficLink, maar dan net even slimmer. Zoals verkeersmanagement volledig in de cloud, gekoppeld aan onze producten voor bedrijven en weggebruikers. Zo faciliteren wij publiek-private samenwerking in optima forma.

IMEX Professional

Voor u verandert er niets

Voor bestaande klanten van Trinité Automation verandert er niets. De juridische entiteit Trinité Automation B.V. blijft bestaan, maar in de praktijk worden werkzaamheden door TrafficLink uitgevoerd. Afspraken met betrekking tot service, onderhoud en support zullen volledig worden nagekomen. U bent voor support en ondersteuning vanaf nu van harte welkom bij het Customer Service Center van TrafficLink, uiteraard ook voor nieuwe projecten en sales.

trinite-automation

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van de lancering van het nieuwe TrafficLink of het afscheid van Trinité Automation vragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel 0297 51 44 55

Not readable? Change text.