Wij geloven dat mobiliteit veiliger en betrouwbaarder wordt, door infrastructuur op slimme wijze efficiënter te benutten.

Trafficlink_CBA

CBA

Met de rijstrookmanager monitort, opent en sluit u spitsstroken of tijdelijke rijstroken bij wegwerkzaamheden.

Trafficlink Online

TrafficLink Online is cloud based verkeersmanagementsoftware die u helemaal zelf samenstelt.

Expert in verkeer en mobiliteit

Grote kans dat u ons nog niet kende, toch heeft u waarschijnlijk regelmatig met TrafficLink te maken. Alle spitsstroken in Nederland worden bestuurd met onze applicatie. Twintig jaar geleden introduceerden wij de eerste integrale software voor verkeersmanagement in Nederland. Sindsdien zijn we blijven innoveren in verkeer en mobiliteit. Tegenwoordig leveren wij slimme producten aan overheden én bedrijven. Van verkeersmanagement in de cloud, tot smartphone apps die weggebruikers helpen veilig te rijden.

timeline_trafficlink

 

Let’s work together!

Als geen ander bent u bekend met de problematiek bij uw pretpark. De optimale oplossing realiseren wij daarom graag in co-creatie met u. Benieuwd naar de kracht van de innovatieve technologie van the Mobility Makers, maar wilt u de werking graag ervaren in de praktijk? We organiseren graag een pilot voor een proof of concept (POC) om u te overtuigen. Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Stijn Sprenkels
Stijn Sprenkels

Salesmanager

+31 634741872

stijn.sprenkels@trafficlink.nl

Jason Hogendoorn

Jason Hogendoorn

Accountmanager

+31 681284754

jason.hogendoorn@trafficlink.nl

Neem contact op

Interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel 0297 51 44 55

Not readable? Change text.