Trafficlink 20 jaar!

Het is dit jaar 20 jaar geleden dat drie vrienden Trinité Automatisering oprichtten. Trinité is de voorloper van Trafficlink en was in 1997 een van de eerste specialisten in dynamisch verkeersmanagement. Trinité ontstond in de verkeerscentrale De Wijde Blik van Rijkswaterstaat (VC-NWN), waar voor het eerst integraal verkeersmanagement is toegepast. Slim integreren en coördineren is sindsdien onze core business, waarbij continue innovatie centraal staat. 

 

Trafficlink 20 jaar!

 

Trafficlink 20 jaar innovatie

Streven naar innovatie en resultaatgerichte oplossingen heeft geleid tot toonaangevende software voor verkeersmanagement en spitsstroken, maar Trafficlink zet de 20 jaar kennis en ervaring anno 2017 ook in voor klanten in andere branches. Zo ontwikkelt Trafficlink met IMEX slimme oplossingen voor incident management en ongevalspreventie. Voor het verbeteren van de bereikbaarheid, voorkomen van wachtrijen en optimaliseren van de bezoekersbeleving, hebben we dit jaar the Mobility Makers gelanceerd. Voor beheerders van grote infrastructuren bieden we zelfs een integrale oplossing voor optimale ketenperformance, waarbij incident management, netwerkmanagement en capaciteitsmanagement – het afstemmen van vraag en aanbod- bij elkaar komen. En we zijn nog lang niet klaar, want we hebben nog genoeg ideeën voor nog zeker 20 jaar innovatie!

 

Trafficlink timeline

 

Meer weten of heeft u leuke ideeën of herinneringen die u wilt delen? Neem contact met ons op, we gaan graag met u in gesprek.

 

 

0
0

Leave a Comment

Neem contact op

Interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel 0297 51 44 55

Not readable? Change text.