Stages & Afstudeeropdrachten

Denk jij dat je ons kan helpen met het realiseren van onze ambities? We zijn altijd opzoek naar studenten die een stage of afstudeeronderzoek bij ons willen uitvoeren. Zowel mbo als hbo en wo studenten zijn bij Trafficlink welkom. Op dit moment hebben wij twee onderzoeksvragen openstaan:

 

1. Online evaluatiesysteem voor maatregelen
Wij hebben veel besturingssystemen zoals HARS, SCM, maar wat we niet weten is het effect van de maatregelen, voordat we het inzetten op de wegkantapparatuur. Als wij het effect van de maatregelen kunnen meten of schatten, kunnen deze maatregelen worden toegevoegd in de verkeerssimulatie om het effect van de maatregelen te voorspellen. Hoe kunnen wij het effect van de maatregelen meten of schatten? Hoe kunnen wij dit toevoegen in de simulatie? Hoe kunnen wij de waarden kalibreren en valideren?

 

2. Pro-actief regelen van het verkeer op basis van voorspelling
Momenteel worden de meeste verkeerskundige maatregelen pas toegepast nadat de files zijn ontstaan.
Het is een feedback regeling. Als de verkeersopstopping/file bekend wordt met behulp van voorspellingen, kan een pro-actieve regeling worden toegepast om de vertraging te voorkomen in plaats van achteraf op te lossen. Hoe is dit toe te passen op een grootschalig wegennet?

Solliciteer

Carolien Heijerman

Is een van de beschikbare stages jou op het lijf geschreven? Stuur je motivatiebrief en cv naar personeelszaken@trafficlink.nl t.a.v. Carolien Heijerman.

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je meer weten over een stage? Laat een bericht achter. We komen graag met je in contact!

Neem contact op

Interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel 0297 51 44 55

Not readable? Change text.